PSYCH-K®

“PSYCH-K® is een krachtige en snelle methode waarmee je belemmerende overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades,  kunt omzetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.”

– Rob Williams, PSYCH-K® grondlegger –

 

Je onderbewustzijn


Voor bijna alle automatische dingen die je doet, gebruik je alleen je onderbewustzijn. Je bent je hier echter niet altijd van bewust. Gedurende je leven slaat je onderbewuste voortdurend ervaringen op. Hiermee worden overtuigingen en waarden gecreëerd over jezelf en de wereld om je heen. Het nadeel van je onderbewuste is dat het geen gevoel heeft voor tijd. Je kunt dus bang zijn voor een situatie terwijl er geen gevaar meer is. Of je kunt een bepaalde overtuiging hebben die je beperkt in iets wat al lang niet meer aan de orde is. Bekende overtuigingen zijn: 'Ik kan het niet', 'Ik ben niet goed genoeg', 'Ik hoor er niet bij, 'Ik ben niet veilig', 'Ik ben de liefde niet waard of 'Ik mag geen fouten maken'.

 

Het bereiken van je doelen


Uit onderzoek is gebleken dat  ons onderbewuste voor 95% van de tijd de controle heeft. We handelen dus slechts voor 5% van de tijd vanuit onze bewuste geest. Als je een doel wilt bereiken is het noodzakelijk om je bewustzijn en onderbewustzijn op een lijn te brengen. Bij negatieve overtuigingen is dit niet het geval. Je weet bijvoorbeeld wel waarom je niet meer bang hoeft te zijn voor een bepaalde situatie maar je gevoel laat je anders denken en op deze manier handelen. Dit verklaart waarom goede voornemens vaak niet uitgevoerd gaan worden of waarom je lang blijft hangen in een oude denkwijze of oud patroon.

 

Spiertesten


PSYCH-K® maakt het mogelijk om overtuigingen in je onderbewuste te veranderen. Dit gebeurt door communicatie tussen het onderbewuste en het bewuste waarvoor spiertesten worden ingezet. Uitgangspunt hierbij is dat er 'communicatie' is tussen je brein en je spieren wat te meten is aan de hand van spierkracht. Dit gaat op een zeer vriendelijke manier en kost weinig kracht.

Balans


Na het spiertesten wordt er door middel van een balans een ‘hele-brein-staat’ gecreëerd. In een ‘hele-brein-staat’ heb je de beschikking over alle capaciteiten van zowel je linker- als je rechter hersenhelft. Hierdoor kan de nieuwe overtuiging worden opgenomen zodat een conflict of innerlijke stress kan verdwijnen. Je onderbewuste wordt als het ware opnieuw geprogrammeerd. Er ontstaat een nieuwe en ideale situatie wat direct merkbaar is.


PSYCH-K® helpt je om te leven met de overtuigingen waar je zelf voor kiest. Zo creëer je een groter gevoel van vrijheid, innerlijke rust en levensvreugde. PSYCH-K® is geschikt voor alle volwassenen en kinderen. Voor kinderen onder de 8 jaar kunnen de ouders als plaatsvervanger optreden.

 

Wil je meer informatie? Deze video van Bruce Lipton geeft een goed beeld over PSYCH-K®: https://youtu.be/6VDRqLNiSlQ

 

Het beste dat je kunt worden,

is jezelf!


Contact:

Pascale Florentinus
Duinbeek 76
2134 VT Hoofddorp
Tel. 06 4646 7699
Info@prascana.nl