Ervaringen Reconnective healing


Nicole - 40 jaar

5 jaar geleden hoorde ik van mijn collega, dat haar dochtertje van toen 3 niet meer wilde eten. Toen hoorde ik van mijn collega voor het eerst over Pascale. Na 2x bij Pascale geweest te zijn, at haar dochter weer......bizar toch? Ik had toen de tijd, vaak onenigheden met mijn oudste dochter, dus mijn collega vertelde mij over hoe Pascale een beetje ter werk gaat en ik dacht meteen: IK GA BELLEN. Ik wist namelijk echt niet meer wat ik nog kon doen om het een beetje gezellig te houden in de huiselijke sferen. Na de eerste ontmoeting met Pascale, dacht ik: hoe ga jij dit probleem van ons verhelpen? Maar al snel zag ik verschil en zag ik mijn dochter weer wat gelukkiger worden. Ook ik mocht komen voor een healing, zodat ik ook duidelijk zou weten hoe nu verder en wat mijn valkuil was, waar er maar verbetering uit kon komen pakte ik met beide handen aan. En weet je wat.... het werkte! Rust kwam er en ik kon weer genieten van mijn dochter. En nu 5 jaar later ben ik weer bij Pascale voor mijn jongste dochter..... vreselijk veel angst om naar zwemles te gaan, en heel erg bang dat ik haar ga verlaten. Na 1 meeting met Pascale ging ze, zonder problemen naar zwemles en haalde binnen 2 maanden haar diploma. En is de angst om mij kwijt te raken al flink verminderd, ik kan nu zelfs naar het toilet zonder dat ze naast mij staat. Kortom bij Pascale is het een hele fijne plek om je weer beter te gaan voelen. Zelfs ik geniet van af en toe een healing voor mezelf.

Marcel - 53 jaar
Dankzij jou kon ik een topweekend in de Ardennen beleven met mijn vrienden. Eigenlijk ongelooflijk. Ben je ontzettend dankbaar.

Alistair Quin (Australia) - 20 years
I have had two reconnective healings with Pascale and loved them both. I am not normally a very spiritual person, however my experiences with Pascale have totally changed my feelings about energy and spirituality. After each healing my body and mind felt calm and relaxed, and I had a renewed sense of positivity. I highly recommend this experience to everyone!

Maggy - 40 jaar
Op de terug weg naar huis had ik zo'n intens gevoel van geluk en liefde dat de tranen in mijn ogen stonden. Ook kreeg ik een soort van openbaring over mijn levensdoel. Dat wilde ik nog even met je delen.

Sandra - 48 jaar
Weet niet wat mij overkomt, emoties over en weer. Gevoelig. Hart ligt open. Huilen. En mensen vinden mij kleiner ogen. Heb mij altijd groter voorgedaan, denk ik. En nu ik aan mijn scheiding denk weet ik waar het fout is gegaan en geef het misschien nog wel weer een kans.

Lisette - 32 jaar
Dank je wel voor de geweldige behandeling. Toen je bij mijn hoofd stond, leek het alsof er iets uit wegvloeide. Het voelt nu een stuk lichter. Ook ging steeds mijn buik borrelen. Ik had de laatste tijd erg veel last van krampen en nu eigenlijk helemaal niet meer. Het voelt alsof ik meer rust in mijzelf heb gekregen en ik maak mij minder druk om bepaalde dingen. Een collega vroeg wat er met mij was gebeurd. Ik zag er zo anders uit, volgens haar. En zo voel ik mij ook.

Mariska - 41 jaar
Ik wil je melden dat ik (hopelijk al volgende week) een dag minder ga werken, waarop ik op de woensdagen vrij zal zijn en de kinderen van school kan halen en s'middags met ze samen zijn en voor ze koken. Is een hele stap voor mij....heb het er ook niet makkelijk mee gehad om die beslissing te nemen... maar ik heb mijn zinnen doorgezet. Het is een win-win en een beetje verlies.....voor kids meer tijd met mama, voor mij meer tijd met de kids, meer tijd voor mijzelf, iets minder centjes en op werk vinden ze het niet leuk... Het spel van geven en nemen...om op de ideale balans uit te komen...waar jij mij op een aangename manier op hebt gewezen...je hebt een radar bij mij aangezet.... en ik heb het opgepakt en uitgevoerd.... dank je wel hiervoor!

Wessel - 9 jaar
Ik vond het heel fijn om bij jou komen. En dat je met je handen iets ging doen. Soms voelde ik een soort wind op mijn rug. En het werd ook heel warm. Ook op mijn hoofd. En soms in mijn benen. Mijn moeder zegt dat ik zo anders ben geworden. En ik durf nu ook dingen te zeggen tegen andere kinderen. Eerst durfde ik dat nooit. Maar nu durf ik dat wel. En dat is heel fijn voor mij. Want kinderen luisteren nu ook naar mij.

Chantal - 17 jaar
Ik kwam naar jou toe want mijn broer is overleden. Ik ben niet een prater maar jij zei dat dat ook niet hoefde. Ik ging alleen maar liggen op een massage tafel voor een behandeling. Toen ik mijn ogen dicht deed begonnen mijn wimpers helemaal te trillen. Maar jij zei dat dit zo hoorde en dat dat kwam door de energie. Ook voelde ik allemaal bubbels in mijn buik en in mijn borst. En mijn handen gingen tintelen. Soms leek het alsof er touwtjes aan vastzaten die omhoog gingen. De laatste keer voelde het alsof er opeens iemand naast mij stond die mijn hand vasthield. Ik had mijn ogen dicht maar wist gewoon dat er iemand was. Dat voelde zo fijn. Dat voelde alsof iemand mij steunde. Mijn ouders zeggen dat ik zo anders ben geworden, want ik kom nu meer voor mij zelf op. Ook tegen mijn zusje als die dingen zegt. En ik heb mijn broer een plekje kunnen geven. Dat is het allerbelangrijkste voor mij. Dank je wel dat je mij zo geholpen heb.

Ronald - 44 jaar
Ik heb jarenlang bij een magnetiseer gelopen maar merkte dat dit op een gegeven moment niet meer voldoende werkte. Via via kwam ik bij Pascale terecht. Ik had psychische klachten en mijn zenuwstelsel werkte niet meer naar behoren. Na 2 sessies merk ik duidelijk dat er een totale rust en welbevinden in mij terugkeert. Het lijkt alsof mijn zenuwen tot rust werden gebracht. Ook komt mijn lichaamsgewicht weer op peil waardoor ik meer ga eten. Jarenlang heb ik met ondergewicht rondgelopen. Mijn hele lichaam is aan het veranderen en ik merk dat ik veel meer energie heb gekregen.