Tarieven

Integratieve kindertherapie Prijs
Intakegesprek € 70,00*
Kindertherapie € 70,00
Pubercoaching € 70,00
Sessie met ouders of opvoeders € 70,00

* Indien de therapie binnen 30 dagen na het intakegesprek van start gaat dan komen de kosten voor dit gesprek te vervallen.

Reconnective healing® Prijs
Volwassenen & jongeren € 70,00
Kinderen € 70,00
Kinderen tot 6 jaar € 40,00
Dieren in eigen leefomgeving € 40,00
Mindfulness voor kinderen Prijs per les*
Individueel € 70,00
Duo-training 2 kinderen € 35,00 p.p.
Groepstraining 3-6 kinderen € 31,25 p.p.

* Inclusief werkmateriaal en boek "Stilzitten als een kikker" met CD

Reiskosten Prijs
Binnen de Haarlemmermeer kosteloos
Buiten de Haarlemmermeer € 0,45 per kilometer

Vergoedingen


De sessies bij Prascana worden door de meeste zorgverzekeraars - geheel of gedeeltelijk - vergoed vanuit de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen. Het is raadzaam om vooraf zelf contact op te nemen met je zorgverzekeraar om te kijken of je voor vergoeding bij Prascana in aanmerking komt.

Prascana is aangesloten bij de VvvK, de NFG en het SKJ. Op de betreffende websites vind je een actueel overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Mocht je niet voor vergoeding in aanmerking komen dan kun je de gemaakte kosten opvoeren als bijzondere ziektekosten bij je belastingaangifte. Het is ook mogelijk een coulance-aanvraag in te dienen bij je zorgverzekeraar met het verzoek om de therapie toch te vergoeden. Hiervoor is een standaardbrief beschikbaar.

Annuleren


Het verzetten of annuleren van een afspraak voor individuele therapie kan kosteloos 24 uur van tevoren. Dit kan telefonisch of per e-mail. Bij niet tijdig annuleren is Prascana genoodzaakt de gereserveerde tijd naar redelijkheid in rekening te brengen.

Bij annuleren tot 8 dagen voor aanvang van een te starten training wordt 50% in rekening gebracht. Daarna vindt geen restitutie meer plaats. Wel kan er gekeken worden naar een andere oplossing. Het annuleren van een training kan schriftelijk of per e-mail.